PDA

View Full Version : Problems


Nikolocalypse
04-06-2010, 03:17 PM
I just downloaded the game and for some reason on the campaign map the cities do not show at all. The names of the cities do, but nothing else which makes playing very confusing at times. I also tried to do a random battle and all the weapons do not show up on the units. It shows the men but not their muskets/cannons. Can anyone tell me what is wrong and how I can resolve this issue?

shireknight
04-06-2010, 03:46 PM
Ah I've seen this mentioned in the help forums. It's an issue with your graphic card drivers, update to the latest drivers and the problem will go away :)

Nikolocalypse
04-06-2010, 03:50 PM
Thanks man