PDA

View Full Version : Anyone got Shifter and HDTP running together?


The Poopflinger
04-24-2010, 07:54 AM
Can't get them to run with the Steam version since its using a different exe...

BoneofFear
05-25-2010, 06:01 PM
Can't get them to run with the Steam version since its using a different exe...

Yeah just add this to any mod's .ini file as long as it's not marked *User.ini (The line you need to add is marked in red,obviously):


[Core.System]
PurgeCacheDays=30
SavePath=..\Save
CachePath=..\Cache
CacheExt=.uxx
Paths=..\Shifter\System\*.u

Chris1808
05-28-2010, 12:02 PM
If you want to use the advanced install of shifter you can find a link on page 2 of mod db (http://www.moddb.com/mods/shifter1/page/2#comments)

Note:
Gunther seems to have gotten younger with the hdtp installed