PDA

View Full Version : Please confirm: Re-Buy of Civ4 needed?


Tscherno
05-13-2010, 02:43 PM
Hi,

i bought the Civ4 Complete package last year for 39,99 . Do i need to rebuy the bundle now to be able to play it on my Mac?

MacPT
05-13-2010, 02:45 PM
No, since it's SteamPlay! ;)

Tscherno
05-13-2010, 02:46 PM
It's in my library but i cannot install it on my Mac... Says not supported on this platform...

Ronin_Zanoh
05-13-2010, 02:49 PM
It's in my library but i cannot install it on my Mac... Says not supported on this platform...

Same but it's a bug, Valve is working on it.

MacPT
05-13-2010, 02:51 PM
It's in my library but i cannot install it on my Mac... Says not supported on this platform...

You're not the only one: check this. (http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1265355) ;)

d10sfan
05-13-2010, 02:52 PM
It seems that it is a bug that valve is working on. Lots of people are saying that you have to rebuy it but there has been no evidence to support that at all.

Ronin_Zanoh
05-13-2010, 03:08 PM
It seems that it is a bug that valve is working on. Lots of people are saying that you have to rebuy it but there has been no evidence to support that at all.
They are just being too paranoid really...They just need patience.

greatmagnus
05-13-2010, 03:15 PM
There is also no evidence to the contrary

FroggySwede
05-13-2010, 03:35 PM
There's been lots of speculation both ways. I think the point of this thread is to get somebody from Valve (those who read the forums) to throw us a freaking bone.

d10sfan
05-13-2010, 03:39 PM
I sent a support ticket asking. Hopefully someone will response. Hopefully someone will respond here.

redshield3
05-13-2010, 04:02 PM
I would like to see this confirmed one way or the other as well.

TheSomian
05-13-2010, 04:04 PM
join the steam4mac community for updates on this :)

http://steamcommunity.com/groups/civ4mac

Geoff_12889
05-13-2010, 05:22 PM
You need to repurchase it if you want to play it on the Mac. It is SteamPlay meaning if you buy it now you get it for both systems, but if you bought it before May 12 you will need to repurchase it.

source http://www.shacknews.com/onearticle.x/63793

Jakal.au
05-13-2010, 05:40 PM
You need to repurchase it if you want to play it on the Mac. It is SteamPlay meaning if you buy it now you get it for both systems, but if you bought it before May 12 you will need to repurchase it.

source http://www.shacknews.com/onearticle.x/63793

Except you can't at the moment, and even if I could I'd then own two licenses for the windows version on steam. Why can't just pay for the difference in licensing?

Aivskar
05-13-2010, 06:17 PM
No re-buy needed.

http://store.steampowered.com/news/3827/

d10sfan
05-13-2010, 06:35 PM
Yep, it is now possible to download Civ4. I bought it a couple weeks ago and I can download it now.