PDA

View Full Version : small reload bug with heavy ammo


CyberSoniX
05-15-2010, 02:03 PM
Normaly whenever your weapon is not fully loaded you can manually reload. With heavy ammo you get 25% more ammo for your weapon.
So far so good. But when you have heavy ammo and let's say your magnum is at 6/8 shots, or the super shotty at 3/4 or the flamthrower at 50/63 (or in short you have the default ammo left) you cannot reload. It's not that big of an issue, but I wanted to mention it.

ColdSeer
05-15-2010, 06:08 PM
Yeah, and if you pick the Heavy Ammo perk while reloading, you reload only the "old" 100% ammo.

SnowBrigade
05-16-2010, 06:25 AM
Hello CyberSoniX, nice find! I'll get that fixed right now for the next update. Like you say it's nothing major but it's better not to have any bugs at all.