PDA

View Full Version : Connecting IWnet.....


CiViL88
05-22-2010, 01:51 AM
I have a problem..if i want to play in multiplayer i got a message
"Connecting IWnet..." and its loading... and nothing happens!
WHY???

Brusilov
05-22-2010, 01:53 AM
Were you able to play MP before?

If so, what has changed between it working and now? Have you downloaded any software that may be causing a problem? Are all your drivers up-to-date?

CiViL88
05-22-2010, 02:33 AM
I do nothing.. i have had this problem before.. but then I can play after this. :(

proto1000
05-22-2010, 02:36 AM
I've been getting this lately, however I just keep hitting "Play" and eventually it goes in. I don't wait while it says "Connecting..." I cancel out and try again.

CiViL88
05-22-2010, 03:09 AM
Thanks.I'll keep trying

DeathWhiz
05-22-2010, 03:30 AM
Restart ur computer!!! it help with me;)