View Full Version : Bug already

05-25-2010, 12:25 PM
So I've installed it, ran a verfiy, double checked all drivers, adjusted resolutions and refrech rates, and gone through all compatability options available....

My game launches to desktop. The Blur.exe fires off, the screen flips black for a second and then I get the general exe failure pop-up.

Anyone else?

I'm on and i7 with Win7x64, 6 GB RAM and (2) 9800 GPU's in SLi.

05-25-2010, 12:26 PM
Been playing the games for 20 minutes and just ran into my first crash to desktop. *sigh* GTX 470 here on Win7.

05-25-2010, 12:26 PM
Awesome start!

05-25-2010, 12:28 PM
Win7 issue?

05-25-2010, 12:30 PM
ha, have you updated your graphics and dx's? Blaze there is a new beta driver out which fixes alot of performance issues with the 400 series, you may wanna check it out. driver 257.xx

Is the 4 player split screen there? if you can got on it for long enough haha

05-25-2010, 01:11 PM
if you cant launch the game, try deleting the settings file.
if you continue to crash, try with AA off.

05-25-2010, 01:13 PM
Well, support question sent off to Steam. Hopefully I'll be able to play by next week. :p

05-25-2010, 01:15 PM
if you cant launch the game, try deleting the settings file.
if you continue to crash, try with AA off.

nice, actual help, ty. What settings file and where?

05-25-2010, 01:23 PM
C:\Users\USER_NAME\AppData\Roaming\bizarre creations\blur

The appdata file is hidden.

If this does not work try setting your desktop resolution lower before launching the game.

05-25-2010, 01:38 PM
That file doesn't exist for me.


If tried 8x6, 10x7, 12x10, and my native res is 1680X1050.

Maybe is it possible to force it to start in window mode until I can make the setting changes ingame?

05-25-2010, 04:33 PM
It was sound related. I re-installed the latest sound driver for my computer and that worked. I had done it Saturday so didn't think it needed it.

Game works like a charm now and I'm loving every minute of it.