PDA

View Full Version : Can anyone confirm that the steam version of this game works on Windows 7 32 bit?


Havox Ninja
06-05-2010, 02:26 PM
I just don't want to waste my very limited money >.>

Centy
06-05-2010, 03:47 PM
The game runs under the x64 of Windows 7 so I would assume it would run on the 32bit version as well. I would say as long as you meet the minimum settings you should be fine.

Philx2000
06-05-2010, 08:30 PM
I can confirm this but it also depends on your hardware.

Havox Ninja
06-06-2010, 06:29 AM
For anyone thats wondering, I bought the steam deluxe version with all the DLC and it works perfectly, played for 4 hours straight with no hiccups. So it works, don't be afraid to buy it :D

spyrochaete
06-07-2010, 07:05 AM
Can anyone confirm that any game ever made does not work on Windows 7?

Asuterisuku
06-08-2010, 09:18 AM
I have an old game called Kart Race that doesn't work on anything past windows XP, but that's about it ;)

Philx2000
06-09-2010, 05:09 PM
Can anyone confirm that any game ever made does not work on Windows 7?

I was surprised how much does work with windows 7, very few thing don't work and others have fixes available.

One thing if you have 64 bit version - 16 bit applications will NOT run!!

radioplug14
06-10-2010, 11:23 AM
Can anyone confirm that any game ever made does not work on Windows 7?

I bought Psychonauts and it doesn't run on Windows 7 64-bit. Luckily I just beat it before my computer with XP crashed.

Mastershroom
06-10-2010, 11:30 AM
It works perfectly on both 32 and 64-bit versions of Windows 7.

spyrochaete
06-10-2010, 11:48 AM
One thing if you have 64 bit version - 16 bit applications will NOT run!!

Haha, okay this is true. I actually tried to play some Windows 3.1 games on Win7 and they wouldn't execute. I had to install Win3.1 on DosBox and play them in that virtual environment.

I bought Psychonauts and it doesn't run on Windows 7 64-bit. Luckily I just beat it before my computer with XP crashed.

Psychonauts works just fine for me on Win7 64-bit.

ModemMayhem
06-10-2010, 12:33 PM
Can anyone confirm that any game ever made does not work on Windows 7?

I had problems with Dirt 1, trouble working with systems containing more than one core. Fortunately, the forums were able me with the settings changes I needed.

So like others I'm cautiously optimistic. I even purchased Win 7 x64 Pro just so I'd have Virtual PC as a backup in case Win 7 didn't work. Like others, I was surprised how well Win 7 worked with old titles.

I also discovered Virtual PC/XP mode is total crap. Got ripped off there. Don't waste your money on the "Professional" version of Win 7.

arijitsarkar
06-10-2010, 12:36 PM
I have found (few days back) that my Neverwinter Nights Diamiond (retail) was not working under WIN7 Ultimate (x64).