PDA

View Full Version : think servers are too busy


mohoji
06-24-2010, 11:13 AM
You can always try steam://install/34830
though :D

Zarma
06-24-2010, 11:14 AM
How ?

oscajus
06-24-2010, 11:16 AM
Just open the link in your browser. You'll most likely receive a "Servers too busy" message, but it's at least worth a try.

Xanem
06-24-2010, 11:17 AM
I think not. If the servers would be too busy you would still get the install button but would be unable too use it.

oscajus
06-24-2010, 11:17 AM
I've tried it 4-5 times for the past 2 hours and have received that very message every time.

flaegz0r
06-24-2010, 11:22 AM
Steam fail.

w2rgn
06-24-2010, 11:23 AM
Server too busy sadly.