PDA

View Full Version : How do I resinstall a game in a differente language?


gscualo
06-25-2010, 04:10 PM
Hi everyone.

How do I reinstall a game in a different language?.

Thanks.

DRUNKCANUCK
06-25-2010, 04:13 PM
Most games have language settings...others I think it depends on your steam client...shows you games in that language....

I only speak English so meh

gscualo
06-25-2010, 04:17 PM
Most games have language settings...others I think it depends on your steam client...shows you games in that language....

I only speak English so meh

Dude I just installed Bioshock from Steam, but I was installed in english, so I'd like to play it in spanish language. What would I need to do in order to play it in this language?.

Thx.

DRUNKCANUCK
06-25-2010, 04:20 PM
Does it have in game language settings...well i checked for you...

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=7604

Same principles...you might be SOL...u could replace the files...

gscualo
06-25-2010, 04:31 PM
Does it have in game language settings...well i checked for you...

http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=7604

Same principles...you might be SOL...u could replace the files...

A ton of thanks for the tip but it does not worked. Also the game does not provide a language change from its options.

Any ideas?.

DRUNKCANUCK
06-25-2010, 04:34 PM
as I said you might be SOL...what you could do though is if you have a CD key from the DL (I don't own it so I cant say)...you could have a friend lend you the disks for Eng copy

and just install using CD key...that would work I think...and I am almost certain legal

DutchRichy
06-25-2010, 04:38 PM
Pray a lot and maybe something happen.
Or change Steam language to the language you like.
Valve games (Counterstrike for sure) will change, lol.
I do not say this is a solution.
With non Valve games it should come with the install, or in-game.
Muy bueno.

gscualo
06-25-2010, 04:41 PM
Dude I purchased this game by Steam, and they don't gave me a CD keys as they did purchasing Bioshock 2.

I found the properties from the game, and I changed the language over there but it seems that the necessary game language files are being downloaded now over my rig. That's great!

Thanks everyone for every input! ;)

DRUNKCANUCK
06-25-2010, 04:43 PM
Glad to help lol...

rep me :P