PDA

View Full Version : Game wont start, need physx with a ati card?


Defiancey
06-28-2010, 06:36 PM
I cant get the game to start, i get a error saying i need nvidia physx software. I thought that was only for nvidia and not ati. Should i try downloading physx?

spyre
06-28-2010, 09:24 PM
You should have known that physx runs on CPUs for ATI cards so yes you need the Physx software installed.

chrisott9628
07-09-2010, 12:16 PM
I thought always Steam automatically installs this for you if the game needs it?