PDA

View Full Version : change currency


voddler
06-29-2010, 11:20 AM
does anybody knows how to change the currency in steam to dollars from euro because I live in NY and it says in euro please help me!

ultio
06-29-2010, 11:29 AM
Well, you could use this link:

http://store.steampowered.com/?cc=US

But if your provider has given you an IP address which Steam detects to be from Europe, you won't be able to buy anything.

voddler
06-29-2010, 11:30 AM
but my Ip adress is a bit weird because it says I live in france :P

voddler
06-29-2010, 11:31 AM
Will they have sale on Css again this summer? because I missed it and really want this game for Gmod

Oneironaut
06-29-2010, 11:37 AM
Do you have any kind of Phone or laptop that can access 3g or 4g? That probably won't have the same IP address as your PC. I bought the Gothic deal a couple of days ago on my iPhone because I was on vacation, and just started installing it now.

voddler
06-29-2010, 11:39 AM
nah sorry just have this PC and I dont have 3G/4G sorry :(

Europhoria
06-29-2010, 12:18 PM
Reboot your modem and see if that fixes it. This is assuming that you don't have a static IP.

Petersaber
06-29-2010, 12:53 PM
1$ = 1€ is such a bull♥♥♥♥... why won't they change it?

voddler
06-29-2010, 02:10 PM
Its nice with 1$ = 1 all is angry then

voddler
06-30-2010, 04:06 AM
Well, you could use this link:

http://store.steampowered.com/?cc=US

But if your provider has given you an IP address which Steam detects to be from Europe, you won't be able to buy anything.

But will I be able to buy from that Link because I would buy css but it did work with that link so i think you can buy with that link