PDA

View Full Version : Mafia II DRM


revoc
07-21-2010, 10:51 AM
Anyone know if this is Steam only or will we be able to buy a Steam free copy from retail stores?

lightguard12
07-21-2010, 11:11 AM
You can buy a retail copy but it looks to me that you will have to register it with your Steam account.

revoc
07-21-2010, 12:03 PM
That's very unfortunate if it's true. I guess I shouldn't expect anything less from 2K.

sikboy1029
07-22-2010, 12:29 PM
It could be worse, I don't mind DRM that needs another application open to run the game. (Steam, GFWL) as long as there's no "You can only install this xx times with no way to revoke installs" or "You NEED to be online to play this" So this DRM is fine with me.