PDA

View Full Version : No mouse


Knixe
08-09-2010, 04:03 PM
Mjellow.

I got this problem : just installet Sacraboar in new formattet computer, but in the menu i cant se my mouse.

Anybody have a soulution to this ?

Holgmo
08-10-2010, 11:08 AM
Press "CTRL + Backspace" in the Main Menu. This switches the mouse cursor to compatibility mode.

Knixe
08-20-2010, 01:40 PM
Nice, thanks dude :).