View Full Version : Steam startoptions doesn't work?

08-10-2010, 03:37 AM

I want to start Mafia II in 1024x768, so I wrote "-w 1024 -h 768" into the startoption field, but when I start the game, it plays in 1280x768.
How can I change the resolution without starting the game? Is there a config anywhere?

08-10-2010, 04:56 AM
Does it support 1024x768?
Can somebody check that?

08-10-2010, 05:39 AM
Startup options like those are defined in the games EXE file, just because they work for one game doesnt meant hey are universal.

There may be some startup options for Mafia 2 but as yet its way to early for them to be published.

There is however a config you can edit

Enable hidden folders then navigate to

c:\users\youraccountname\appdata\local\2k games\mafia II\saves

Open videosettings.cfg

edit it to read

0 0 1024 768 1 0 0 0

That should work

08-10-2010, 07:14 AM
Thanks man, you are the best. :)