PDA

View Full Version : No Sound


classs
09-07-2010, 11:01 PM
I bought the game yesterday and was playing fine with all the sound and music (best part in the game). However, when I turn on the game now, it runs with no sounds or music, I tried to check the sound in windows system tray and everything appears to be normal (tested sound on different games, applications,...)

I did an windows automatic update which is Creative Technology - Sound - X-Fi surround and Microsoft Silverlight today so, I don't know if that the cause of the problem or not. I tried to uninstall the game and re-download it, the problem still exists.

Could anyone figure out what goes wrong with my game?
Thank you

For_Gamers
12-06-2010, 06:02 PM
I got the same problem =(

darkesword
12-06-2010, 06:09 PM
Me too.

Human1
12-06-2010, 06:22 PM
I'm in the same boat. No sound at all in the game, but everything else is working fine. I get sound out of every other program I try, but not chime.

DoReMi
12-07-2010, 01:29 AM
Friend of mine has the same problem.
He's on vista 64.

JaegerBeast
12-07-2010, 05:50 AM
Ditto for me. Re-installed the game multiple times and I get no sound or music. Not the biggest issue for me personally, just put on my own music and play, though sound effects would be nice. =P

And I'm running Vista 64 on here too.

ZoŽ Community
12-07-2010, 06:40 AM
We're looking into this and will hopefully have a solution sometime soon, but in the mean time it will help us if you could all please post your system specifications; particularly what kind of sound card you have.

Thanks,
The Chime Team.

JaegerBeast
12-07-2010, 07:06 AM
H'Oooookay.

Sound Card: Creative SoundBlaster X-Fi Xtreme Audio
CPU: Intel(R) Core 2 Quad CPU Q9450 @ 2.66GHz
Video: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Memory: 8GB Micron Technology DDR2 @ 400MHz
Hard Drives: 2 Hitachi HDS721010KLA330 1 TB ATA Drives
OS: Windows Vista Home Premium (64bit)

If there's any other specifics that might help you out, let me know.

For_Gamers
12-07-2010, 08:43 AM
Mine is.
Sound Card: Creative SoundBlaster Audigy
CPU: AMD Phenon II X6 1055T 2.8GHz
Video: NVIDIA GeForce GTS 250 1Gb
Memory: 4GB DDR3
OS: Windows Vista Business (64bit)

allanschnorr
12-07-2010, 08:53 AM
I had this problem (Creative SoundBlaster Audigy sound card) and this worked for me:

1. Right-click on your volume control on the bottom-right corner of the screen.
2. Select "Playback devices"
3. Right-click on "Digital Output"
4. Select "Set as Default Device"

For_Gamers
12-07-2010, 10:39 AM
I had this problem (Creative SoundBlaster Audigy sound card) and this worked for me:

1. Right-click on your volume control on the bottom-right corner of the screen.
2. Select "Playback devices"
3. Right-click on "Digital Output"
4. Select "Set as Default Device"

thanks, it works now, I hope this setup don't mess with others games

JaegerBeast
12-08-2010, 08:50 AM
I have similar options with my card, however none of the available options seems to have any effect on the game. -.-; Dagnabbit.

Kerch
12-08-2010, 09:38 AM
I never had any sound. Didn't stop me getting the achievement, but it's a nice little game and I'd like to keep playing.

E8500@3.6GHz
3GB DDR2
768MB GTX 460
Creative SB Audigy Soundcard
Vista 32bit

For_Gamers
12-08-2010, 04:25 PM
I had this problem (Creative SoundBlaster Audigy sound card) and this worked for me:

1. Right-click on your volume control on the bottom-right corner of the screen.
2. Select "Playback devices"
3. Right-click on "Digital Output"
4. Select "Set as Default Device"

I tried allanschnorr suggestion and it works for me now, but the sound on my pc is too low now =(, I change my settings back, I hope they fix this soon.

DoReMi
12-09-2010, 03:07 AM
This worked for my friend as well, thanks.