PDA

View Full Version : cpu question


n1abuzz
09-27-2010, 04:13 PM
i got a 2.2 ghrz dual core and the game requires a 2.4 ghrz dual core iv checkes my thing and evrything checks out on my pc but the prosesor it should work right and be a littlebit choppy at times right?

Lazloisdavrock
09-27-2010, 04:19 PM
i got a 2.2 ghrz dual core and the game requires a 2.4 ghrz dual core iv checkes my thing and evrything checks out on my pc but the prosesor it should work right and be a littlebit choppy at times right?
What Model Dual Core, that would help alot, a old C2D with those clocks mite now do too well, but say an Dual core E8400 would run this game Maxed perfect.

n1abuzz
09-27-2010, 04:24 PM
intel pentrium d e2200 any help on overclocking

Lazloisdavrock
09-27-2010, 04:34 PM
intel pentrium d e2200 any help on overclocking

That chips really going to struggle, if you have a computer that was prebuilt by like dell, hp or something, you cant overclock because the Bios is locked.

n1abuzz
09-27-2010, 04:36 PM
its custom i got a gigabyte s serise ep45-ds3l mother bord 4 gigs of ram and a nvdia 9800gt

n1abuzz
09-27-2010, 04:38 PM
built it myself iv ben trying to easy tune 6 but no luck

NNR07
10-10-2010, 05:24 AM
I have the same processor. Choppy at some parts, but for the most part smooth. You'll still have great gameplay :).