PDA

View Full Version : Crash on StartUp


Exportforce
10-02-2010, 05:04 AM
Hi,

I just reinstalled this game to get some achievements but the game does now crash on startup.

Problemsignatur:
Problemereignisname: APPCRASH
Anwendungsname: Fluttabyes.exe
Anwendungsversion: 1.0.0.1
Anwendungszeitstempel: 4c2b448a
Fehlermodulname: StackHash_2264
Fehlermodulversion: 0.0.0.0
Fehlermodulzeitstempel: 00000000
Ausnahmecode: c0000005
Ausnahmeoffset: 0469b5ed
Betriebsystemversion: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Gebietsschema-ID: 1031
Zusatzinformation 1: 2264
Zusatzinformation 2: 2264db07e74365624c50317d7b856ae9
Zusatzinformation 3: 875f
Zusatzinformation 4: 875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e

Lesen Sie unsere Datenschutzbestimmungen online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0407

Wenn die Onlinedatenschutzbestimmungen nicht verfügbar sind, lesen Sie unsere Datenschutzbestimmungen offline:
C:\Windows\system32\de-DE\erofflps.txt

real4xor
10-02-2010, 12:41 PM
Well, I could say reinstall/update drivers, vc++ redistributable, and direct X...
Did you verify the files in steam?
:/ I guess those are just the standard troubleshoot options...

What windows version are you using?

Exportforce
10-02-2010, 01:18 PM
Same as ever before playing this game
Windows7 64-Bit Pro.
All is uptodate and checked.

real4xor
10-02-2010, 03:33 PM
Well, I`ve seen a few appcrashes in the seven forums...
Could be memory or drivers. :/ or corrupted (system) files...
But those usually persist in more than 1 program.

I guess you could try a memory test, and a system/registry check.

Is the problem only on this game?

Exportforce
10-03-2010, 02:51 AM
If it wasn't the only game, I had a clue how to fix this ;P

real4xor
10-05-2010, 12:30 PM
^^ heh, so it`s just this one...

Well, seeing as how small & simple this game is :/ I wouldn`t think it`s graphics drivers... Although you could try (un)tweaking some settings.

What about audio drivers? Are they set at high quality?
I`ve had a few gamecrashes because I set the sample rate too high...
*("too high" being anything above 24 bit/44100Hz).

:/ Apart from that... I`m running out of idea`s.

It could just as well be some program interfering.

sensualshakti
08-16-2013, 11:28 AM
Hi, I have the same error - i can start the game just fine but after a few seconds it crashes with a Windows error.
I tried to delete the local content and reinstall the game.
I also tried to run it in compatibility mode with Windows XP (since I have Windows 7 x64) with any combination of options and with Administrator privileges. It still doesn't work.
Any help/suggestions other than those already posted will be much appreciated.

Thanks!