PDA

View Full Version : CZ freezes on multiplayer


rrsodre
11-05-2010, 12:01 PM
Hi everybody, I'm having a problem with CZ. I have a I5, an HD5850 and 4GB DDR3, Win 7 64bits Home Premium. When I try to play the multiplayer, the game load all or partial and then, the screen freezes. I can't do anything after that, it just freezes. Or when I launch a dedicated server, it also freezes on the load screen. I've already config the steam_appid, but I stil have the problem. Anyone knows what to do ?
thanks
Ricardo - Embu das Artes, São Paulo, Brazil

montezuma
11-06-2010, 01:21 AM
Is it a legit CZ?

rrsodre
11-06-2010, 05:41 AM
Is it a legit CZ?

if it is original ? yes, it's a steam CZ. Do you know what could be ?
thanks :)

http://i262.photobucket.com/albums/ii86/rrsodre/cz1.png

montezuma
11-09-2010, 04:06 AM
Too little info really...unless something turns up on a google search (I'd try "Windows 7 64 condition zero freeze") then I'd just say try a reinstall.

It could be hardware, it could be software, it could be both. Try a fresh install. Delete all CZ files/ data and let Steam redownload them for you and go from there.

rrsodre
11-09-2010, 04:13 AM
Too little info really...unless something turns up on a google search (I'd try "Windows 7 64 condition zero freeze") then I'd just say try a reinstall.

It could be hardware, it could be software, it could be both. Try a fresh install. Delete all CZ files/ data and let Steam redownload them for you and go from there.

hi, i've alteready done all of that. Something weird about it, is that it was working normal before. I didn't play it for a while, when I played it days ago, it had this problem, I don't know what else I could do... :(

oh, it freezes only on the multiplayer, lan or net... the campaign works perfectly...