PDA

View Full Version : Tf2 on mac tweeking


meter1060
11-11-2010, 08:18 PM
How do you tweek tf2 on mac like in launch options? Are they exactly the same?

amcw
11-11-2010, 08:21 PM
Yeah, it's the same as on Windows. With the exception of the filepath to your tf folder, everything is the same.

Ignore the right-clickers; it's older than mOLD.

scy1192
11-11-2010, 08:22 PM
it's the same except you cannot use the -dxlevel command. -dxlevel refers to DirectX, which is not used in the Mac version. OpenGL (-gl) is used instead. AFAIK you can't change the version of OGL used because TF2 requires the most recent version.

1qaz2wsx
11-11-2010, 08:24 PM
you right-click tf2 in....

oh, right...

lol.

You're an idiot, 200 scatterguns and sexual identity be damned.


it's the same except you cannot use the -dxlevel command. -dxlevel refers to DirectX, which is not used in the Mac version. OpenGL (-gl) is used instead. AFAIK you can't change the version of OGL used because TF2 requires the most recent version.

Listen to this man.

meter1060
11-11-2010, 08:31 PM
So we can't change the -gl level?

amcw
11-11-2010, 08:50 PM
So we can't change the -gl level?

OpenGL is a totally different graphics technology. I'm not even sure if it uses 'levels' in the same way DX does. It's like asking if you can switch to Mac Vista.

meter1060
11-11-2010, 09:04 PM
OpenGL is a totally different graphics technology. I'm not even sure if it uses 'levels' in the same way DX does. It's like asking if you can switch to Mac Vista.

Well that makes sense.