PDA

View Full Version : Black Ops Configuration Utility


donutdan4114
11-15-2010, 12:05 AM
UPDATE:

I was working on the Black Ops Config Utility, however I will not have time to really finish it. I had some nice ideas that I wanted to do, but just don't have the time.

Someone already developed a 'black ops config (http://www.google.com/search?rlz=1C1_____enUS386US386&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=black+ops+config+utility)' program, and their really doesn't need to be two identical programs.

Also, I wouldn't be able to do the really cool stuff, like profiles and stuff, because the game doesn't support those types of features.

Maybe I'll have more time when MW3 comes out :D
~donutdan4114

grimrecka
11-15-2010, 12:06 AM
keep up the good work mate. =)

FusedCore
11-15-2010, 12:07 AM
I keep getting emails and PMs about a configuration utility for Black Ops.

Yes, I am working on it right now.

It will take me a while, because there are A LOT more options to change in Black Ops :D

I will update information here as it gets closer to being finished.

Thank you all for your support :D

here's something to help you http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1576983 ;)

Sa-Matra
11-15-2010, 12:09 AM
I LOVED your mw2 config software and will definitely use Black Ops one. Thank you and have some rep in advance.

Btw if you will be able to include localization support it would be even more awesome, i could help you to translate it into Russian language and this will definitely bring you more users from my country. Thanks.

SS.KiLLeR
11-15-2010, 07:30 PM
looking forward to more good work from you.

AllTheWay
11-15-2010, 07:32 PM
Can't wait!

Playerp228
11-15-2010, 07:33 PM
Dan for prez.

At The Gates
11-15-2010, 07:34 PM
Can you show a little preview? :)

PhamousVegas
11-15-2010, 07:36 PM
Awesome, thanks mate.
I'm pretty good with configs though and I could edit it myself no problem, I'm just so damn lazy.

Your tool really made it easier in MW2, can't wait for it to come on Black Ops!
Also: Is this going to be the main thread? Like should I bookmark it and keep checking back for an update, or will you make a new thread once it is done?

NewStanley
11-15-2010, 07:40 PM
I already have one made by somebody else. Works amazing.

http://www.mediafire.com/?r5cmuobrwkydkyf

And here is the forum I found the file

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1572406

donutdan4114
11-15-2010, 07:44 PM
Is this going to be the main thread? Like should I bookmark it and keep checking back for an update, or will you make a new thread once it is done?

This is the main thread, I will post updates here.

navon4
11-15-2010, 07:46 PM
what exactly are you doing?

Raquel
11-15-2010, 07:48 PM
Cant wait for it, your MW2 tool was great =)

LuciferInTears
11-15-2010, 07:49 PM
what exactly is it?

Playerp228
11-15-2010, 07:50 PM
what exactly is it?

This,

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1248572
http://www.forums.711clan.net/showthread.php?t=11427&highlight=utility

for BlackOps

And yes Dan, I'm still making a bajillion backups :O

PhamousVegas
11-15-2010, 07:53 PM
This is the main thread, I will post updates here.

Awesome, thanks.
I'll probably donate to you after release. :)

LuciferInTears
11-15-2010, 07:54 PM
This,

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1248572
http://www.forums.711clan.net/showthread.php?t=11427&highlight=utility

for BlackOps

And yes Dan, I'm still making a bajillion backups :O

cool!

So i'll be able to reset my profile? I accidentally wandered into a modded server :(

Playerp228
11-15-2010, 07:56 PM
Oh I have no idea what he has planned. I just really liked and supported the mw2config utility he made, that I'm hoping will be similar to what hes working on for BlackOps.

PhamousVegas
11-15-2010, 07:57 PM
cool!

So i'll be able to reset my profile? I accidentally wandered into a modded server :(

Not sure, Black Ops saves the ranks differently.
It saves them only on the servers, and not in the Black Ops directory.

I highly doubt this configuration tool will be able to reset statistics, since it only uses Windows Functions and is supposed to be 100% VAC2 proof.

karmaman
11-15-2010, 07:57 PM
So...the point of this is what exactly? You can change everything in the config, which is exactly what this program of yours will do, so what's the purpose? For people too lazy to edit their configs?

PhamousVegas
11-15-2010, 08:00 PM
For people too lazy to edit their configs?

Or people who don't know how to do it themselves.
As much as it is pretty easy, not everyone knows what every dvar does.

Anyway, personally I will be using it for laziness.

LuciferInTears
11-15-2010, 08:11 PM
Not sure, Black Ops saves the ranks differently.
It saves them only on the servers, and not in the Black Ops directory.

I highly doubt this configuration tool will be able to reset statistics, since it only uses Windows Functions and is supposed to be 100% VAC2 proof.

damn...

treyarc needs to implement a reset switch...

PhamousVegas
11-15-2010, 08:53 PM
damn...

treyarc needs to implement a reset switch...

I agree.
But I would prefer having an option for multiple profiles.
(Sorry for late response, was watching TV and just saw this reply.)
(Oh well, it's worth a BUMP :p)

4rmless
11-15-2010, 09:05 PM
Your MW2 tool was extremely useful, saving time and giving a nice convienient system for changing the various settings. Thanks a million for that, and I'm sure your next will be equally awesome :)

donutdan4114
11-16-2010, 03:44 PM
I already have one made by somebody else. Works amazing.

http://www.mediafire.com/?r5cmuobrwkydkyf

And here is the forum I found the file

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1572406

Looks like somebody beat me to the punch. I wonder if I should just let him do the Black Ops Config Utility. Looks legit.

And he credits me for the design :D

Taktik
11-17-2010, 02:47 AM
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1592424
What is it????

Rusty Silver
11-17-2010, 02:57 AM
Looks like somebody beat me to the punch. I wonder if I should just let him do the Black Ops Config Utility. Looks legit.

And he credits me for the design :D
You may be better off finishing your tool I suspect that you have a lot more experience with this. I will wait for your finished product sir anything else will just be a plagiarism of your MW2 config tool anyway.

ScaryStuff
11-17-2010, 03:02 AM
Looks like somebody beat me to the punch. I wonder if I should just let him do the Black Ops Config Utility. Looks legit.

And he credits me for the design :D

No, please continue, the other guy spends a lot of time on sites with hacks and cheats being developed, so I'm not even gonna try his tool. It might work, but then again, my keys might go away when I use it..

Please continue. And let us know if there are some cvars u need tested..

Rusty Silver
11-17-2010, 03:06 AM
No, please continue, the other guy spends a lot of time on sites with hacks and cheats being developed, so I'm not even gonna try his tool. It might work, but then again, my keys might go away when I use it..

Please continue. And let us know if there are some cvars u need tested..

Can you back that up with proof don't get me wrong I agree something seems a bit off with the master but I have no evidence, and without proof it may be better not said.

ScaryStuff
11-17-2010, 03:09 AM
Just google his name.. 'nuff said..

master131
11-17-2010, 03:20 AM
No, please continue, the other guy spends a lot of time on sites with hacks and cheats being developed, so I'm not even gonna try his tool. It might work, but then again, my keys might go away when I use it..

Please continue. And let us know if there are some cvars u need tested..

If you do not trust my program then don't use it. I'll be very happy to remove my thread.

Rusty Silver
11-17-2010, 03:22 AM
If you do not trust my program then don't use it. I'll be very happy to remove my thread.Seems like the master's past is quickly catching up to him.

This is what _ACID_ had to say in the Masters post before he deleted it.
I wouldn't use a tool developed by a hacker (http://www.ultimate-filez.com/forum/showthread.php?p=2612#post2612)

master131
11-17-2010, 03:36 AM
Seems like the master's past is quickly catching up to him.

This is what _ACID_ had to say in the Masters post before he deleted it.

So? What does that prove? It doesn't mean that I added something malicious in the tool? I simply removed the thread to stop the flame and spam. I would even give the source code to donutdan4114 to check. :rolleyes:

gnesic
11-18-2010, 08:59 AM
so i joined a public game a few days ago and it seemed to be modded, im level 50, 214 million cp.. and -2billion exp.. when i turn on the game it registers me as being level 50 but the second i gain ANY exp.. it somehow resets me as level 1.. and activision basically told me i can go pound sand. anyone have any ideas?

screenshot: http://i54.tinypic.com/np12dg.png

Rshock
11-18-2010, 10:01 AM
Donutdan, just a question.. Will there be an option to save playercards in your config utility? Because that is 1 feature that I would REALLY love to see! Oh and keep up the good work and all that, you know ;)

badbadrobot
11-18-2010, 10:12 AM
Yay!This is awesome!

revanxp
11-18-2010, 11:01 AM
seems interesting can't wait to see the result

ScaryStuff
11-18-2010, 11:18 AM
so i joined a public game a few days ago and it seemed to be modded, im level 50, 214 million cp.. and -2billion exp.. when i turn on the game it registers me as being level 50 but the second i gain ANY exp.. it somehow resets me as level 1.. and activision basically told me i can go pound sand. anyone have any ideas?

screenshot: http://i54.tinypic.com/np12dg.png

LOL!! Seriously.. I would like to reset my account too.. Have played on booster servers and I want to reset back to 0 and start over. Anyone know who can do that?

ScaryStuff
11-18-2010, 11:19 AM
Donutdan, just a question.. Will there be an option to save playercards in your config utility? Because that is 1 feature that I would REALLY love to see! Oh and keep up the good work and all that, you know ;)

I think I can safely say, that that will never happen. Playercards are saved online with your account.

donutdan4114
11-18-2010, 11:31 AM
At a glance, it does not appear that I will be able to have a multiple profiles feature, backups, or multiple player card saves. Everything saves server side, which is just terribad, lol.

The fact that Activision is giving out 'We are not really in control of the system, thus we cannot reset your account' is really bs.

Does anyone know if Treyarch or Gameservers can reset your rank? I'm not sure where the information is stored, but I'm assuming Treyarch may be able to get at it.

Abs.exe
11-18-2010, 11:37 AM
I guess it's gonna be ready before the damn patches xD
A single man can pwn a whole team by itself.

If you do it you'll get loottsssss of REPP++

master131
11-18-2010, 11:07 PM
At a glance, it does not appear that I will be able to have a multiple profiles feature, backups, or multiple player card saves. Everything saves server side, which is just terribad, lol.

The fact that Activision is giving out 'We are not really in control of the system, thus we cannot reset your account' is really bs.

Does anyone know if Treyarch or Gameservers can reset your rank? I'm not sure where the information is stored, but I'm assuming Treyarch may be able to get at it.

Doesn't /resetstats exist or is that only for MW2? :)

Taktik
11-19-2010, 10:28 AM
You'll do languages support? For example, in a separate file (language.ini)

And please add a detailed description of features and more screenshots.

navon4
11-20-2010, 07:48 PM
Looks like somebody beat me to the punch. I wonder if I should just let him do the Black Ops Config Utility. Looks legit.

And he credits me for the design :D

please still make one!!

bro'
11-26-2010, 02:13 AM
You still working on it, aint You? (:
Hopefully YES :D,
greetings,
bro'

Unclean009
12-20-2010, 10:59 PM
Any word on this man?

leafan101
12-20-2010, 11:16 PM
There is one out that looks exactly like his MW2 one.

Is this yours, Donut?

^lol at the nickname.

Raquel
12-26-2010, 09:25 AM
so hmm... bump ? is this ever coming out ? :X

BlazingNova
12-26-2010, 10:34 AM
There is one out that looks exactly like his MW2 one.

Is this yours, Donut?

^lol at the nickname.

Yes its his, I just hope donut didn't die.

dopey247
12-26-2010, 11:20 AM
ummm no i dont think it is his ive seen it and dl it and states clearly in credits ENSPIRDE BY donutdan

donutdan4114
12-26-2010, 07:27 PM
UPDATE:

I was working on the Black Ops Config Utility, however I will not have time to really finish it. I had some nice ideas that I wanted to do, but just don't have the time.

Someone already developed a 'black ops config (http://www.google.com/search?rlz=1C1_____enUS386US386&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=black+ops+config+utility)' program, and their really doesn't need to be two identical programs.

Also, I wouldn't be able to do the really cool stuff, like profiles and stuff, because the game doesn't support those types of features.

Maybe I'll have more time when MW3 comes out :D
~donutdan4114

updated.

NaOHSpree
12-26-2010, 07:35 PM
...but just don't have the time.
Maybe I'll have more time when MW3 comes out :D


http://www.nooooooooooooooo.com/

donutdan4114
12-26-2010, 07:40 PM
http://www.nooooooooooooooo.com/

Wow, awesome. :D

Hog454
12-26-2010, 07:49 PM
Its right here.http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=250