PDA

View Full Version : back in menus with esc


ternami
02-01-2011, 10:20 AM
So far I just started the game, but I could not notice one small thing: please use the escape key to navigate back in menus. Is not a big deal, but is not that hard to code.

PS. Now back to the game and let's see what's with the rant around here.

uksimj
02-01-2011, 11:10 AM
If you visit the Atomic forums, you'll find the PC changes list.

This suggestion has already been added, but thanks for mentioning it anyway.

ternami
02-02-2011, 09:00 AM
If you visit the Atomic forums, you'll find the PC changes list.

This suggestion has already been added, but thanks for mentioning it anyway.

oh, sorry about that. i think i like steam's "centralization" a bit too much :) thanks