PDA

View Full Version : No Sound


Torgul
05-28-2011, 05:56 PM
Hey,

Just bought the game. It seems to run ok but I have no sound output from the game. My sound stuff is fine as everything else works with my sound devices. I do have a few different devices. But shouldn't the game default to windows default?

Anyway I cant seem to get the sound to work.

Win 7 64
4 Gigs ram

etc etc.

Any help out there ?

T

EDIT two weeks and still no sound problem exists for me. :(

Amander
05-28-2011, 06:53 PM
Well, you could check out in the mixer which device the game uses or disconnect all devices but one for the sake of testing.

Torgul
05-28-2011, 06:56 PM
Checked that and it appears to be using windows default. But no sound is transmitted through the mixer. The sound seems just to not be getting there.

Torgul
05-29-2011, 05:20 PM
Any help from the Dev's on this? Looks like a fun game but I'm waiting to play it when the sound works :(.

Thx,

T

Amander
05-30-2011, 01:00 AM
You could ask in their forums (http://www.ninjabee.com/forums/viewforum.php?f=16&sid=5faca70162938a1c2cb2cf693cd51394)

Torgul
05-30-2011, 04:36 AM
Well I made a post over there, thx for the link.

T

Torgul
06-01-2011, 01:33 AM
Two days I've had a post up there and no response from the Devs. :(

EDIT: got a reply ... here is the link if anyone wants to follow it if u have sound problems as well.

http://www.ninjabee.com/forums/viewtopic.php?f=16&t=34419