PDA

View Full Version : I'd really like to be able to bind a key to toggle automate turrets


Rickasaurus
08-20-2011, 01:44 AM
That's all. It's hard to navigate while you shoot, but you need it enabled to shoot non-aggressive things. So please let me bind a key to it in an upcoming patch so I don't have to keep hunting in the menu.

Ruiner82
08-20-2011, 01:46 AM
I was thinking this myself, I was constantly switching between auto and manual. Auto doesn't target eggs or cargo containers sufficiently.

KDR_11k
08-20-2011, 03:01 AM
Hold shift.

Elcs
08-20-2011, 03:41 AM
Agreed. We need a toggle.

Fwiffo
08-20-2011, 03:45 AM
It already exists. It's shift. Hold it down and turrets will track your cursor.

Ruiner82
08-20-2011, 03:58 AM
Damn, I thought shift was only for strafing. Good hint.

Rickasaurus
08-20-2011, 05:17 PM
Is there a list of which keys do what somewhere?

smooth
08-20-2011, 05:43 PM
there's a list in the options menu

Elcs
08-20-2011, 11:33 PM
Shift does not automate the turrets, it only allows for the turrets to be turned without the ship hull moving.

OP's point still stands. We need a toggle button.

KDR_11k
08-21-2011, 03:06 AM
Shift disables the automation.

Elcs
08-21-2011, 03:16 AM
Shift disables the automation.

But it does not automate them hence why we need a toggle.

Random001us
08-21-2011, 08:16 AM
if your targeted ship is in range they auto target

"edit"
ohh your talking about the advanced tactic to autofire them
ok i agree it should be bindable