PDA

View Full Version : Gamepad


Schnook
08-24-2011, 08:49 AM
Can anyone please tell me how to enable the gamepad? I plugged it into the USB port, but the game doesn't seem to know it's active and I can't see anything in options to enable it.

Thank you :)

Schnook
08-24-2011, 08:53 AM
Ok, so I read another thread and found the answer... "The game does not recognise a gamepad unless it is plugged in before game launch."

Hope this helps anyone else that needs it :)

GuillaumeSSS
08-24-2011, 08:57 AM
Ok, so I read another thread and found the answer... "The game does not recognise a gamepad unless it is plugged in before game launch."

Hope this helps anyone else that needs it :)

Thanks for creating a topic that I'm sure, will help some people figuring out why their gamepad may be not detected :)

I will try to put a "on the fly" handling some times!

Guillaume