PDA

View Full Version : Team Fortress Classic


nader4118
09-14-2011, 11:20 AM
I am hosting Team Fortress Classic on Media Temple DV server. The game is up and running but will not allow me to change the server name from BLA BLA BLA.

The Ip address is 70.32.80.195:27015

The server.cfg file has correct info but no matter what I make the hostname it still says BLA BLA BLA. I have restarted stop and still can not find what file its getting BLA BLA BLA from.

bugtrip
09-14-2011, 11:30 AM
Wait, you're hosting a team fortress CLASSIC server? NICE! Sorry can't help you with the server though :(

Simon19_87
09-14-2011, 11:32 AM
ahh team fortress with grenades and no peado child luring graphics. The way it was suppose to be played.

nader4118
09-14-2011, 12:13 PM
If I could just find out what file it is reading my hostname from. If its not using server.cfg

squad
09-14-2011, 12:45 PM
The true TF game :)

nader4118
09-14-2011, 12:48 PM
Problem resolved. The file was different in the root directory then it was in the home directory. Thanks Guys

PELUXA1
09-14-2011, 01:13 PM
Well, this looks like something good to try...

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=291605


Edited: Well, thanks to the forum's database errors, i posted this so late! :D