PDA

View Full Version : So, anyone else STILL unable to play this damn game?


JG91
09-17-2011, 03:54 AM
I got this game the night it was released and have had around 5 full games since then.

Now, whenever I join a multiplayer game it crashes instantly, or crashes within 2-3 minutes. When I do eventually get to play I am burdened with horrible lag spikes and bugs.

I have tried turning my graphics way down, but it does nothing. My computer isn't the problem, trust me.

So, yeah, how many days after launch? 3-4? and I STILL can't play.

Anyone else?

CraigUK87
09-17-2011, 03:59 AM
Here here, I'm the same! I can't even see any servers.. tried everyfix possible "We should of expected a broken game, like we do every other that's released"

Mustang60
09-17-2011, 04:02 AM
Its getting alittle better for me , but it still has a ways to go. My gpu still runs around 50% all the time.

bob123
09-17-2011, 04:09 AM
i can play like 20% of the time i attempt to start it up

the 80% it wont even launch the game, just gets stuck on the first load up screen

this is so annoying, just ♥♥♥♥ing patch this game tripwire!!!

Atelophobia
09-17-2011, 04:15 AM
my friend can only in like 5% of all attempts

I only have some crashes and some server browser errors

frenchy789
09-17-2011, 04:21 AM
I was having no issues till yesterdays patch, now I crash to desktop every 20-30 minutes, not horrible but annoying.

Mustang60
09-17-2011, 04:40 AM
I just noticed on atleast one map my GPU gets up in the 70ty and 80tys , and when its up in the 70tys or more it runs really well.

JuiceRabbit
09-17-2011, 04:46 AM
No can't play....Broken server browser.

xX_Renegade_Xx
09-17-2011, 05:18 AM
I've just spoken to one of my Steam friends, he still can't play either, MP crashes every time, it was the same for him in the beta and the full release is no different.

Heids24
09-17-2011, 05:18 AM
I think it's much improved from a stability standpoint, but still needs plenty of TLC to get the minor bugs taken care of. At least for me.

TrOOper
09-17-2011, 05:23 AM
i was having similar problems until i discovered this...may not work for you guys, but it solved my problem with the lag and crashes..just so you know i have a 3ghz core2 duo with a galaxy gt430 vid card. Also, im playing on high settings..

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=58308

JG91
09-17-2011, 06:44 AM
Okay, I FINALLY managed to connect to a game with 14 players.

I was having a really good time, doing well and about 10 minutes in.

SUDDENLY, disconnected, taken to the server screen with no servers listed..........

EDIT: The server list isn't working after a game restart.

FML

fedaykin6
09-17-2011, 07:33 AM
My computer isn't the problem, trust me.

Telltale sign of someone who's embarrassed to post his specs. Probably sub-par hardware. There's your problem.

Heids24
09-17-2011, 07:36 AM
No problems here...other than the annoying bugs of broken stats and some sluggish frame rates at times.

Naminator
09-17-2011, 07:41 AM
If I'm ever so lucky to actually get in to a game, the framerate is so ♥♥♥♥ty it's just unplayable for me.

So yep, I'm sitting here with a RO2 DDE on my hard drive and no use for it.

fedaykin6
09-17-2011, 07:42 AM
If I'm ever so lucky to actually get in to a game, the framerate is so ♥♥♥♥ty it's just unplayable for me.

So yep, I'm sitting here with a RO2 DDE on my hard drive and no use for it.
Read the system requirements next time you buy a game.

Naminator
09-17-2011, 07:54 AM
Read the system requirements next time you buy a game.

I have a high-end PC, so ♥♥♥♥ off fan'boi. Next time I'll just not buy a game from Tripwire, because no I know that they are a bunch of incompetent morons, who can't optimize the ♥♥♥♥ing U3 Engine.

Devion
09-17-2011, 08:06 AM
I have a high-end PC, so ♥♥♥♥ off fan'boi. Next time I'll just not buy a game from Tripwire, because no I know that they are a bunch of incompetent morons, who can't optimize the ♥♥♥♥ing U3 Engine.
QFT.

Or the other numerous bugs in the game. TWI should give refunds. You dont sell a new car that doesnt work. Well uhm, unless its from TWI!

Haydar
09-17-2011, 08:09 AM
I have a high-end PC, so ♥♥♥♥ off fan'boi. Next time I'll just not buy a game from Tripwire, because no I know that they are a bunch of incompetent morons, who can't optimize the ♥♥♥♥ing U3 Engine.

Don't care him. He's an android that writes "it's about your computer" in every thread.

|ir3PIC|ANG3L|
09-17-2011, 08:21 AM
Wait you mean to tell me I paid for a game! gah!!!!!! I though I was getting a bug sob!!!!!!

JG91
09-17-2011, 08:22 AM
Telltale sign of someone who's embarrassed to post his specs. Probably sub-par hardware. There's your problem.

i7 920, 6GB of RAM, GTX260.

Not exactly the absolute best, but nothing to be ashamed of....

I run most new end games on full.

:rolleyes: