PDA

View Full Version : Steam updated. RH Updated in steam, all issues resolved! Except one -.-


Collussus
09-22-2011, 10:00 AM
As title suggests, the game actually starts up. However!

Now it tells me that memory can't be written. How are we going to fix this one?

summx
09-22-2011, 10:13 AM
As title suggests, the game actually starts up. However!

Now it tells me that memory can't be written. How are we going to fix this one?

Can you post a screenshot for us? I don't think I've seen this error yet.

Collussus
09-22-2011, 10:16 AM
Can you post a screenshot for us? I don't think I've seen this error yet.

Will do:

http://i.imgur.com/ThNyt.png (http://imgur.com/ThNyt)

summx
09-22-2011, 10:28 AM
Will do:

http://i.imgur.com/ThNyt.png (http://imgur.com/ThNyt)

I'll see if our engineers have any answers.

summx
09-22-2011, 10:29 AM
At the moment, you can attempt to reinstall the game. This usually solves these weird one-off issues.

Collussus
09-22-2011, 10:33 AM
At the moment, you can attempt to reinstall the game. This usually solves these weird one-off issues.

Now re-installing. Will tell you if it's fixed when done.

Dambrosi
09-22-2011, 03:40 PM
All issues resolved, huh?

Oh, I thought so, too. I managed to actually start the game, create a new character, and do the first dungeon! Then I decided to change some settings, was disappointed that you can't change the buttons on the controller setup yet :(, changed the resolution, ticked the "Windowed" box (I like to keep an eye on my CPU usage and heat while playing), saw that applying the settings changed nothing :(, and quit out to see if that would help.

The moment I try to start up again, the piece of ♥♥♥♥ X-whatever anti-cheat system complains about my D3DOverrider again! Just as I was getting into the game, too! :mad:

Oh, and the Steam client always repeats the first time setup when I try to start the game. Annoying.

PLEASE fix this, whoever is responsible.

EDIT: Heh, so "♥♥♥♥" is censored to four "rusty" hearts, is it? :)