PDA

View Full Version : Black Ops resseted my prestige


chaosplayer4
09-24-2011, 04:34 AM
hee,

black ops resseted my prestige from prestige 15 lvl 50 to prestige 1 lvl 1.

i dont know it is possible

either it was giving me the connection interrupted message all the time in game and i got kicked from the server were i always play on 2 times in a row

any one can help me?

Objective J
09-24-2011, 05:14 AM
That's one of the reasons why I never prestige. Try to contact Activision support.

digitaljace
09-24-2011, 06:21 AM
lol

resseted always makes me lagugh..

Join the club
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1813435&highlight=rank+reset

By the way it took me less that 2 minutes to search for this

Infinity7
09-24-2011, 08:53 AM
I've had it happen twice now where after a game I'm back at the Classes menu and see things are messed up but if I press Windows Key + D to get back to desktop and just leave the game open like that in the background while I check my email or surf on the internet a little bit when I open the game screen again it's all fixed again.