PDA

View Full Version : throw smokebombs


frixos_5_
10-03-2011, 08:23 AM
how can throw smokebombs form my mouse ? what typing on console?

livewired
10-03-2011, 12:34 PM
I think its throw_smoke, you will have to play around to find the right mouse number

bind "MOUSE4" "throw_smoke"

BTW it will only work if the server has the smoke plugin

frixos_5_
10-04-2011, 08:41 AM
thnx :)

AmazingRedd
10-16-2011, 10:04 PM
one server i used to play on have the flamethrower plugin, hilarious but overpower. good times. smoke too