PDA

View Full Version : Bug: Unit stances


NecessaryWeevil
11-22-2011, 01:12 PM
In the military mission where you are fighting through the swamp (#6 I believe?) the peasants reset to aggressive whenever they receive a move order, and I can't move the archers out of stand ground stance. Clicking on the button does nothing. This resetting stances is a constant problem in all missions but it's the first time I've had a unit simply refuse to change stance.

stronger
11-24-2011, 08:00 AM
Sorry about that. This will be fixed in the next patch.

_alphaBeta_
11-24-2011, 02:02 PM
In the military mission where you are fighting through the swamp (#6 I believe?) the peasants reset to aggressive whenever they receive a move order, and I can't move the archers out of stand ground stance. Clicking on the button does nothing. This resetting stances is a constant problem in all missions but it's the first time I've had a unit simply refuse to change stance.
I've seen this extensively as well. Man-at-arms are the worst since they seem to reset after throwing their spears. Althought it could be move orders too, you may be on to something there.

Sorry about that. This will be fixed in the next patch.
Sounds like they're on it. :cool: