PDA

View Full Version : Crash to desktop due to resolution?


Xanek
11-23-2011, 11:05 PM
Does this game not like 1366x768 resolution? as the game crashes after starting via steam on this resolution

Xanek
11-24-2011, 08:13 AM
anyone?

patilion
11-24-2011, 08:18 AM
Errors-Freezes and Crashes (http://www.mapmodnews.com/staticpages/index.php/MW3-Errors-Freezes-Crashes)

Xanek
11-24-2011, 08:30 AM
Doesn't work

Scoobynoob
11-24-2011, 08:31 AM
buy a bigger monitor ?

Xanek
11-24-2011, 08:33 AM
Uh, you're input is not helpful? I'm trying to get it to run @ 1366x768 but it says iw5mp.exe has stopped working whenever trying to run it @ that resolution in fullscreen. and 1366x768 is my native resolution

Scoobynoob
11-24-2011, 08:44 AM
well it runs fine at that res on my 23 inch monitor

patilion
11-24-2011, 08:45 AM
Try to conect a cable into youre headphone jack.

Xanek
11-24-2011, 08:51 AM
Try to conect a cable into youre headphone jack.

that does nothing

Vrandas11
11-24-2011, 10:14 AM
What you do when you get this kind of errors is...

Use the default settings or even use lowest graphics settings.

In your case 1366x768 ???


Go to MW3's Video menu and set it on the lower 1024 x 768 resolution.

Does this stop the crashing ?




mapmodnews.com Solutions for MW3 errors, freezes, crashes and install problems. (http://www.mapmodnews.com/staticpages/index.php/MW3-Errors-Freezes-Crashes)

Xanek
11-24-2011, 10:18 PM
What you do when you get this kind of errors is...

Use the default settings or even use lowest graphics settings.

In your case 1366x768 ???


Go to MW3's Video menu and set it on the lower 1024 x 768 resolution.

Does this stop the crashing ?




mapmodnews.com Solutions for MW3 errors, freezes, crashes and install problems. (http://www.mapmodnews.com/staticpages/index.php/MW3-Errors-Freezes-Crashes)

Setting it anything above 1280x720 makes the game crash, though I want to play on my native resolution (1366x768). and no that website does nothing to help with the crashes

Xanek
11-25-2011, 07:56 AM
so no one else has an answer?

Vrandas11
11-25-2011, 08:19 AM
Who cares what YOU want ?

They make us a game and WE must adapt to that. This is how it works these days.



So all above 1280x720 makes the game crash ?

Did you try the widescreen fixer (http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=274) ?

You now can say "I WANT... " but that wont help you.


.

HarleyFLSTF
11-25-2011, 08:30 AM
What kind of hardware do you have (CPU, Video card, etc...), is it capable of running this game at that res?

Xanek
11-25-2011, 10:19 AM
Who cares what YOU want ?

They make us a game and WE must adapt to that. This is how it works these days.



So all above 1280x720 makes the game crash ?

Did you try the widescreen fixer (http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=274) ?

You now can say "I WANT... " but that wont help you.


.
Lol, getting mad over something very simple...
All I want is help from the community on fixing this problem, not for the developers to help me. Whoever said that I wanted the game to do exactly what I want? You completely threw it in the wrong direction.
Widescreen fixer doesnt help


What kind of hardware do you have (CPU, Video card, etc...), is it capable of running this game at that res?
CPU: Core i7-2630QM
Graphics: GT 555M
6gb ram

And like i said before, it will not run the game on that resolution for some reason, as anything above 1280x720 crashes the game. Yes it is capable of running anything at that resolution as 1366x768 is the native resolution for this laptop

Vrandas11
11-25-2011, 10:48 AM
the laptop... I knew it. :D

You know 1366x768 works well when it has a higher resolution image and all it has to do is scale it down to 1366x768 (I believe 1360 is more correct)

Scaling up will always make it look :eek:

But we don't get more than 1280x720...

You do have your video setting on native. right ?