PDA

View Full Version : Hitman has failed to find steam?


noobman144
12-14-2011, 11:41 PM
I see a lot of other people are having this problem...I tried all the solutions people have been posting but none have worked so far.


Thanks in advance - noobman144

wdcr0ck
12-18-2011, 04:50 PM
Just tried the game today. Same error. win7-64bit

triget
12-19-2011, 03:06 AM
I have win7-64bit and i have this problem too.. :(

WET
12-21-2011, 10:57 AM
I see a lot of other people are having this problem...I tried all the solutions people have been posting but none have worked so far.


Thanks in advance - noobman144

If you are getting "Failed to find Steam", then the fix described here may help (if you haven't already tried it):

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1855960

A quick way to check is to copy steam.dll into the game folder: if that fixes the problem, delete it again and set your PATH as described in the thread linked above for a permanent fix. (There is no need to run as Admin with this approach.)

Felixlynch777
12-24-2011, 06:53 PM
Incredibly easy fix for this. Run Steam in offline mode. Works all the time for me.