PDA

View Full Version : The mouse doesn't work in-game ...


Peteroo
12-19-2011, 08:28 PM
... though it does for the menus. Can anyone help?

Thanks!

Peter

xenit
12-20-2011, 07:32 AM
What is the value of mouse speed in the options menu?

snlehton
12-21-2011, 12:31 AM
Which chapter and level that is? Can try loading an earlier level and see if it's still happening?

Peteroo
07-01-2012, 12:31 PM
Sorry; meant to come back to this and see I didn't. As I recall, the problem seemed to fix itself in a later attempt at the game (which I very much enjoyed).

Peter