PDA

View Full Version : Cant get steam to load the game


Denton22
02-17-2012, 11:57 AM
I am trying to install Alan Wake, but it will not work! Is there a agreement with Valve that Alan Wake gets no ♥♥♥♥ing Bandwith?

Im mad!

Frankfurt= Busy
Switzerland= Busy
Netherlands= Busy

But hey I can load every other game and update without problems.... why not Alan wake why are the servers too "Busy" to download this game?!

Wiring
02-17-2012, 12:37 PM
I'm on the same boat. Just want to report that have been waiting over 2 hours after the purchase. I'm not in a rush, just saying.

Freyar
02-17-2012, 01:06 PM
To be fair, you're fighting with the MW3 free weekend as well in terms of bandwidth.