PDA

View Full Version : Amg... Rayman Origins is out on steam today!!!


Traci
03-29-2012, 02:24 AM
I'm kinda looking forward to this evening (6pm UK time) so I can DL it and play ahhh! I love Rayman!!!!!!:D

KouDy
03-29-2012, 04:47 AM
I bought it on GamersGate because of some other bonuses i got due to blue coins program. Downloading and going to play in about hour and half :).

Akuen
03-29-2012, 05:48 AM
I bought it on GamersGate because of some other bonuses i got due to blue coins program. Downloading and going to play in about hour and half :).

You bloody wanker! :D

I'm jelly. >: )

Have fun, though! It's going to be no less than glorious. :)

EDIT: By the way, can you tell me how much space it takes up? My internet connection is slowish, so I'd like to have a rough estimate on when I can start playing it. Cheers!

brightsiderus
03-29-2012, 06:33 AM
can anyone trade rayman to me? or buy it for me? i can buy you equal game. cant pay you money for it cause i dont have dollars, only money that goes in my country.

the thing is that rayman is not availiable in country's steam

quietisgood
03-29-2012, 10:20 AM
EDIT: By the way, can you tell me how much space it takes up? My internet connection is slowish, so I'd like to have a rough estimate on when I can start playing it. Cheers!

It's a little over 2gb.

Umbriel
03-29-2012, 10:27 AM
Is it playable with keyboard and mouse ?

samael21walter
03-29-2012, 10:29 AM
Does anyone know how to redeem the preorder application or whatever? This is the first time I've preordered anything on Steam, so I'm kindof lost here.

banzaigtv
03-29-2012, 10:33 AM
Does anyone know how to redeem the preorder application or whatever? This is the first time I've preordered anything on Steam, so I'm kindof lost here.

Go to store, bring up game, and click the play button. Go to library, select game, and click install.

shade10247
03-29-2012, 10:34 AM
I am unable to play it... When I click the play button at the store page it just refreshes... And the Rayman Origins Preorder game in my library still says "coming soon" and won't let me install it.

lordbarni
03-29-2012, 10:35 AM
Does anyone know how to redeem the preorder application or whatever? This is the first time I've preordered anything on Steam, so I'm kindof lost here.

It's unlocked now, just restart steam and it'll be in your library.

samael21walter
03-29-2012, 10:35 AM
Go to store, bring up game, and click the play button. Go to library, select game, and click install.

I click the Play Now button and nothing happens :/

samael21walter
03-29-2012, 10:36 AM
It's unlocked now, just restart steam and it'll be in your library.

I did this just a minute ago and it still showed the Rayman Origins preorder. Just did it again, and Rayman Origins was there :/ Weird. Thanks though!

NicoRey27
03-29-2012, 10:40 AM
Yeah, Steam doesn't always update automatically when a game is released. You need to manually restart the program (close entirely and run it again) and it will get fixed. Also happens when starting free weekends.

shade10247
03-29-2012, 10:41 AM
Restarting Steam worked. :D

It's at 8% right now... can't wait!

viralomega
03-29-2012, 10:43 AM
Let us know of any DRM or Ubisoft Uplay DRM service. i havent bought it yet cuz theyve lied on the past 2 games

mad1723
03-29-2012, 10:55 AM
Let us know of any DRM or Ubisoft Uplay DRM service. i havent bought it yet cuz theyve lied on the past 2 games

No DRM here, just install and launch, no hassle, no problem :)

viralomega
03-29-2012, 10:58 AM
No DRM here, just install and launch, no hassle, no problem :)
good to hear

groocz
03-29-2012, 11:13 AM
Let us know of any DRM or Ubisoft Uplay DRM service. i havent bought it yet cuz theyve lied on the past 2 games

There isn't one.

I came to put a thread here called "No Launch DRM" and theres already a thread about that

Dissapointed someone beat me to it very happy that there isnt any DRM though :D

Disc1ple
03-29-2012, 11:20 AM
Guys, take a look on our problem with Rayman 2 please
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2584962

nonplus++
03-29-2012, 01:07 PM
You bloody wanker! :D

This is not an adult forum and Steam is American so they might not know what that is.

iarcane
03-29-2012, 01:19 PM
Haha Didn't realise but Steam was running since before 6pm UK time, so I've been wondering why the heck it isn't saying it's available. Restart Steam people, thanks for the tips!