PDA

View Full Version : ToCA Race Driver 3 in-game overlay?


Nikolas Dudecek
04-02-2012, 12:13 AM
A quick question to anyone who owns this game on Steam. I puchased the game when it was still available for purchase on the Steam store. I recently installed and started playing it. I am unable to use the in-game overlay even when I have it selected in the games properties in my library.

Has it never worked or has it been disabled when the game was removed from the store?

von_stylon
04-12-2012, 10:56 AM
I've only just installed this myself as a part of the codemasters pack I got sometime ago, not sure if it worked before, certainly doesn't work now here either.

jnderblue
07-13-2012, 02:23 PM
The overlay was removed because it caused crashes.