PDA

View Full Version : Do devs read this sub-forum? 'Cuz they need to fix this..


GrOXoS
06-06-2012, 06:52 PM
Hi... once again its me with some lighting problems.. Some time ago i've posted that my map had problems with some props and how they are/are not affected by lighting.. I've fixed some of them changing some of their options and some others i've recreated the model with brushes

But now the same problem appear and im tired of this..

I compiled the map on Alien Swarm SDK and it has no problem.. on CS:GO SDK the problems still there.

Here some pics.

With CS:GO SDK
http://img837.imageshack.us/img837/1396/test20000.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/837/test20000.jpg/)http://img265.imageshack.us/img265/8288/test20001.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/265/test20001.jpg/)


With Alien Swarm SDK
http://img23.imageshack.us/img23/306/test20002.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/test20002.jpg/)http://img844.imageshack.us/img844/4421/test20003.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/844/test20003.jpg/)http://img201.imageshack.us/img201/2183/test20004.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/201/test20004.jpg/)

Here i leave you this small part of my map .. i've compiled exactly the same portion of map .. first with cs:go sdk and the second time with Alien Swarm SDK.
So the entities and anything else is exactly the same .. didnt change anything.


Download the .BSP http://www.mediafire.com/?oc20mcf5qah39cq


If valve see this .. check it or I dont know .. what Am i doing wrong?


Thanks in advice