PDA

View Full Version : 30 FPS Lock


Anticitizen
06-13-2012, 12:42 PM
So yeah, this game is locked at 30 FPS. A word of warning to anyone going for the daily deal.

There are also no AA or VSync options in-game.

Dammit, EA.

NicoRey27
06-13-2012, 03:24 PM
Wait, what are you talking about? I used to play this game at high framerates! (years ago, though)

The-Bean
06-14-2012, 08:36 AM
It's annoying. Luckily the mouse still feels like it's running at 60 FPS. No idea how they done that.