PDA

View Full Version : Weird Info


[SMK]-RuStY
01-28-2007, 10:46 AM
when i type rcon stats in console on my server with just me in it this is what i get


CPU In Out Uptime Users FPS Players
10832306167813.69 0.97 0.76 7 2 99.70 1

the fps seems good 99 but the cpu is crazy, any ideas?

CG1
01-28-2007, 07:25 PM
Does this only happen on one map?

If your server is running smoothly at 100 FPS without taking 100% cpu all the time, I'd say ignore it.

[SMK]-RuStY
01-28-2007, 07:27 PM
it happens on all maps and its always at around 100 fps rarely drops below 90.

[SMK]-RuStY
01-28-2007, 07:31 PM
when no one in server this is what it says for CPU

-44621321020716.63 and then once people join goes -33000000 or whatever and closer to 0 and more people join.

CG1
01-28-2007, 08:52 PM
An odd problem, I'd guess caused by a plugin (possibly ping boosters). If your server works smoothly without taking excessive resources, it shouldn't be too big an issue.

[SMK]-RuStY
01-28-2007, 08:53 PM
nothing running on it just plain cs server. no amx mod no metamod nothing just a scrim server so. also it doesn't lag i actually have pretty good reg on it so should i just forget about it?

CG1
01-29-2007, 03:37 AM
I would, yes :)

[SMK]-RuStY
01-29-2007, 05:39 PM
hopefully i get it full tonite when we scrim and ill post back how it runs:p

CG1
01-30-2007, 01:22 AM
:) use net_graph 2 client side and see if the lines stay pretty smooth. You could try a fresh install (backing up your configs / custom stuff first).

Your tickrate is 100 right? What method are you using to adjust the Windows sleep timer?

[SMK]-RuStY
01-30-2007, 10:32 AM
as soon as 10 people got in the server it spiked back, the fps stayed at 100 roughly but everyone's pings went to 500:mad: