PDA

View Full Version : Models not showing in hammer


Xereth
03-05-2008, 03:05 PM
some of my models i put in css folder dont appear in hammer....

I put them in while having hammer up in css editing... can that cause the problem?:confused:

benjy355
03-05-2008, 03:30 PM
...Models are loaded when Hammer starts.

Xereth
03-06-2008, 02:41 PM
i don't think you understand my situation...

they are there, but there not visible or touchable
i have tried to restart hammer, didn't work, tried to refresh sdk content guess what happend....nothing...i can only press on them in wireframe cause theyr not showing up