PDA

View Full Version : TF2


Filbert2805
08-26-2008, 03:06 AM
Ok so i just bought TF2 off steam downloaded and installed played for about a week now.

Now i would like to start mapping, however TF2 isnt in the SDK to be selectable, under the engine Orange Box is only Day of Defeat, ive tried updating, running, validating all i can think of with no luck.. is the only option a re-instillation of the SDK?

octavio
08-26-2008, 04:09 AM
have you tried refreshing SDK content?

Filbert2805
08-26-2008, 04:54 AM
yeah, thats what i meant by updating sorry :)


:confused: still puzzling me this is

Karlos_Modder
08-26-2008, 10:24 AM
Have you downloaded the "SourceSDK Base - Orangebox" under the Tools tab.

Filbert2805
08-26-2008, 11:40 AM
indeed i have

octavio
08-27-2008, 03:25 AM
try deleting sourcesdk\orangebox\bin\GameConfig.txt and running it again.