PDA

View Full Version : 3DS Max?


imtheguy247
11-14-2008, 08:00 AM
Hey can you use 3ds max to make a Cs:s Level? Like make a basic level than export it into valve hammer? That would be the best... Is there a script or can u save to a file then convert it into a hammer file? Really Appreciate it Sprry if there is another post about this...

Craziestdan
11-14-2008, 08:01 AM
Never heard of google? The wiki?

WinstonChurchil
11-14-2008, 08:14 AM
Learning hammer will save you more time than the mess you have to go through to achieve this.

bobmanJCT
11-14-2008, 09:41 AM
No. Well, I mean you can, but it would be horribly unoptimised - and actually, hammer would be far easier. But you can certainly make elements for your level in 3ds max, EG. the bridge in 2fort, etc.

Brandished
11-14-2008, 10:03 AM
This has been discussed...
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=733937