Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Sniper Elite series > Sniper Elite

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2010, 10:54 AM   #1
chris1056
 
Guest
Posts: n/a
Will this game run on my computer?

CPU
Minimum: Pentium III/Athlon or better
You Have: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz
PASS

CPU Speed
Minimum: 1 GHz
You Have: 2.20 GHz Performance Rated at: 3.63 GHz
PASS

RAM
Minimum: 256 MB
You Have: 3.9 GB
PASS

OS
Minimum: Windows 98/ME/2000/XP
You Have: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition (build 7600), 64-bit
Unfortunately Windows 7 was not available when this product was released, so it is not OFFICIALLY supported. In some cases if the product runs on Windows Vista, it may also run on Windows 7. Please review the publisher’s website for more information.

Video Card
Minimum: 32 MB 3D video card (NVIDIA GeForce2+ / ATI Radeon 7500+)
You Have: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Features: Minimum attributes of your Video Card
Required You Have
Video RAM 32 MB 1.7 GB
3D Yes Yes
Hardware T&L Yes Yes

DirectX version
Minimum: 9.0c
You Have: 10.0
PASS

Sound Card
Minimum: Yes
You Have: Conexant Pebble High Definition SmartAudio
PASS

Free Disk Space
Minimum: 4 GB
You Have: 16.5 GB
PASS

DVD-ROM
Minimum: Yes
You Have: hp CDDVDW TS-L633N ATA Device
PASS
 
Reply With Quote
Old 12-13-2010, 01:20 PM   #2
Mointec
 
Join Date: Nov 2010
Reputation: 7
Posts: 96
Unfortunately, it won't.
My suggestion would be, upgrade to i7 and get some more RAM.
Mointec is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2010, 01:40 AM   #3
joel2007
 
 
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 34
Posts: 260
It will run.
joel2007 is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2010, 03:12 AM   #4
PaddyM
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 100
Posts: 78
Your system won't have any problems playing Sniper Elite. If in doubt download the demo first and try it out:

http://www.gamershell.com/download_12731.shtml
PaddyM is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2010, 08:26 PM   #5
ShadowsforaY
 
Join Date: Jan 2010
Reputation: 0
Posts: 92
It might run well unless u didn't post this thread. Otherwise yuor computer may explode quickly.
ShadowsforaY is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2011, 11:36 AM   #6
jefequeso
 
Join Date: Apr 2010
Reputation: 2
Posts: 90
Quote:
Originally Posted by ShadowsforaY View Post
It might run well unless u didn't post this thread. Otherwise yuor computer may explode quickly.
...the hell?
jefequeso is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2010, 11:03 AM   #7
HardCoreKid
 
Banned
Join Date: Dec 2010
Reputation: 7
Posts: 50
It will run easily trust me ;D i run it on a terrible laptop with shared graphics
HardCoreKid is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > Sniper Elite series > Sniper Elite


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.