Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Prototype series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2012, 11:43 PM   #1
Glaice
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 18
Posts: 249
Cutscene audio issues with Prototype

I only get soft voice OR no voice (but I get other audio in the cutscene) with the PC port. Changing the mixing to 24bit 44khz studio didn't help at all. Any help resolving would be greatly appreciated.
Glaice is offline  
Reply With Quote
Old 04-29-2012, 02:32 PM   #2
casperwade
 
Join Date: Mar 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Having the same problem. Anyone have anything we can try?
casperwade is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 08:42 AM   #3
Glaice
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 18
Posts: 249
I'm completely stumped and I even did the suggestion of extracting the 00audio's files, which didn't help solve the issue.

I hate it when developers and especially publishers simply do not put games through aggressive QA testing so it wouldn't have this issue AND the freezing on certain cutscene ends (IE The Missing Body).

FU Activision, FU.
Glaice is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Prototype series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.