Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Football Manager series

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-02-2012, 09:05 PM   #1
copathenrique
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 3
Exclamation error - Brazil

''Required maximum of 10 teams for the state Amazons, found 11.''

This is the message that appears after a mouse on the alert, which is a yellow triangle with an exclamation point.
Thanks for the help.
And if you do not have any errors in my text that impede reading, google is used by translators to help me in communicating with you. Thank you!
copathenrique is offline  
Reply With Quote
Old 05-03-2012, 09:01 AM   #2
MagusCoD
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 1
Posts: 25
Como é???
MagusCoD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 10:11 AM   #3
SI_Games
 
Join Date: Apr 2012
Reputation: 0
Posts: 6
Have you used the data editor at all?
SI_Games is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 03:46 PM   #4
copathenrique
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 3
pra ti que é do brasil, tipo, ao iniciar um novo jogo, não tem como selecionar o brasil, pois tem um aviso dizendo que são necessário 10 equipes no amanozona state e 11 encontrados.


yes, I used the editor, but before the last update, I did not move past it because there was no need to update teams. how should I do to get back to normal?
copathenrique is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 03:51 PM   #5
MagusCoD
 
 
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 1
Posts: 25
Você TEM CERTEZA que não marcou alguma coisa na hora de criar o jogo? Tipo "trocar" ou algo do tipo? Aqui eu tenho a DB original + Liga das Nações Unidas e funciona numa boa a original(na qual eu estou jogando agora). Tenta verificar os arquivos do jogo ai na Steam pra ver se tem algum problema.
MagusCoD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 06:50 PM   #6
copathenrique
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 3
não, uso atualização 12.2.0 , e não marco o troca, é pra ser tudo original, mas dai na hora se selecionar os paises que eu quero pra inicia o jogo da isso no brasil , tipo, fica cinza, não ta em relevo, não em como selecionar o braasil :s
copathenrique is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > D - G > Football Manager series


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 01:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.