Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > General Steam Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2010, 12:21 PM   #1
Euphytose
 
 
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 470
Posts: 4,871
No config servers are online.

Hello,

To sum it up: Steam froze, I killed the process, now it reads that when I try to boot it, even after a complete refresh of the Steam folder as well as the clientregistry.blob.

Any tip?

Thanks in advance.
Euphytose is online now  
Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:21 PM   #2
Wu-TanG21
 
 
 
Join Date: Jan 2005
Reputation: 8
Posts: 432
same here
Wu-TanG21 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:22 PM   #3
Hyplex
 
Join Date: Dec 2007
Reputation: 11
Posts: 1,037
Same over here.
Hyplex is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:22 PM   #4
Euphytose
 
 
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 470
Posts: 4,871
Ok so this is not my system, that's all I wanted to know, thanks mate.

Edit: mateS now.

Some news, the first upgrading part is fixed, but when it comes to update the platform part, it says that Steam is unavailable.

Last edited by Euphytose: 05-04-2010 at 12:25 PM.
Euphytose is online now   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:24 PM   #5
henri22
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 41
Posts: 1,494
yup, I have the same problem right now, cant connect to steam. Its been happing a lot lately and its really annoying.
henri22 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:24 PM   #6
floydisme
 
Guest
Posts: n/a
Yup same here glad it wasnt just me
  Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:27 PM   #7
henri22
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 41
Posts: 1,494
well, its fixed now it seems because I got in. It randomly happens for me sometimes.
henri22 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:27 PM   #8
Euphytose
 
 
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 470
Posts: 4,871
Connecting to my account...

Connected, finally.
Euphytose is online now   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:28 PM   #9
cmulder
 
 
 
Join Date: Aug 2004
Reputation: 0
Posts: 442
I'm also stuck on connecting to account
cmulder is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 12:41 PM   #10
DaRKoNeNL
 
Guest
Posts: n/a
When I try to start a game (ie. Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer)
I receive the following error:

This game is currently unavailable.
Please try again another time.

What the f*ck!!?!!
  Reply With Quote
Old 05-04-2010, 01:42 PM   #11
Mr. M
 
 
 
Join Date: Apr 2009
Reputation: 14
Posts: 230
had the same with no config
and now same with cod6
get the f*ck over there and fix it!
Mr. M is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > General Steam Discussion


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.