Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Counter-Strike: Source

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2010, 06:09 PM   #1
Marwyc
 
Guest
Posts: n/a
Option Registration bug VERY! Important.

Hey,

firstly, many peoples says "woot de fack, my antialias and forceaniso let crashed the game woot de fack!"

mat_forceaniso and mat_antialias is NOT the reason why the game is crashing if you join on a server.

The Reason is to find in the Registry-Keys of this commands.

Take a look to the windows-regedit.

HKEY_CURRENT_USER/Software/Valve/Source/cstrike/Settings
(x64 users search in WOWNODE64)

Here you find many Settings for css.

if the mat_antialias or antialias or dxlevel value not the same like in the config

-> GAME CRASH

Fix1:

put mat_antialias mat_forceaniso out of you cfg.

Fix2

change the value of the keys in the regedit to the value in cfg

Omg! My game still crash!!1!!1

put -dxlevel out of your config, and out of your startparameter.


i hope i can help to fix the problem.

sry for my bad english.
 
Reply With Quote
Old 10-28-2010, 11:08 AM   #2
Marwyc
 
Guest
Posts: n/a
BUMP CHAR!!
  Reply With Quote
Old 10-28-2010, 01:22 PM   #3
nocebo
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 40
Posts: 457
your suggestion doesnt solve the problem. i set mat_antialias 4 in my autoexec and load the game. in the video options it says i got 4x AA enabled. i start the game and hl2.exe crashes before its completely loaded.

im looking in the reg file you suggested and it says mat_antialias got a value of 4 wich is what i want. but its still not working.

it works only without any AA.
nocebo is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2010, 03:28 PM   #4
p01ntl3ss
 
 
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 4
Posts: 220
yeah, i tried this in reversed meaning i didnt had a problem at all and looked up the regfile and changed lots of stuff then on purpose changed all the command values i entered in the regfile different in my cfg.
All still works, no problems what so ever.

btw, i play with all on max settings. Who says it aint working? :/ :s
p01ntl3ss is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2010, 04:41 PM   #5
nocebo
 
 
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 40
Posts: 457
Quote:
Originally Posted by p01ntl3ss View Post
yeah, i tried this in reversed meaning i didnt had a problem at all and looked up the regfile and changed lots of stuff then on purpose changed all the command values i entered in the regfile different in my cfg.
All still works, no problems what so ever.

btw, i play with all on max settings. Who says it aint working? :/ :s
have you enabled aa in the game? not thrue videocard controlpanel.

what os, drivers and card do you have?
nocebo is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Counter-Strike: Source


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.