Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Battle: Los Angeles

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2011, 09:15 PM   #1
RAMB092
 
Guest
Posts: n/a
Unhappy Battle: Los Angeles Video Problem

I have a problem with my Battle: Los Angeles game, the menu screen and in-game screen has a blank gray screen with a box on the top left corner of the screen that shows whats behind it but its all glitchy! I have a high end pc with a GTX 260 superclock GFX card, all of my graphics drivers and directx drivers are all up to date i have windows 7 ulti, thair is a program that comes with the game, the WindowsInstaller-KB893803-v2-x86 and it dose not run properly, when i try to run it, i get a setup error and it says (Not enough storage is available to process this command), (Installtion did not complete), can someone give me some advise on how to get my game working or fix this problem i will really appreciate it.
 
Reply With Quote
Old 03-14-2011, 07:00 PM   #2
Meno
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 0
Posts: 14
I have the same issue and can't find any support regarding this. Looks like we gfot ripped off for ten bucks.
Meno is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2011, 07:41 PM   #3
Jugulator62
 
Guest
Posts: n/a
Just a thought,check the Microsoft site and see if ther are any fixes for the installer.
  Reply With Quote
Old 03-14-2011, 08:23 PM   #4
MADDOGGE
 
Join Date: Jan 2008
Reputation: 11740
Posts: 26,212
The game runs fine guys. We just have to find out what is going on with you guys. Has anyone sent a support ticket in yet explaining what is happening?
MADDOGGE is online now   Reply With Quote
Old 03-14-2011, 09:37 PM   #5
Kleetus
 
Join Date: Feb 2011
Reputation: 302
Posts: 1,718
Game runs fine for me with an ATI 4890.

Anyway, some things to try:

1. Make sure your video driver control panel is set to default ie "Application controlled".

2. Uninstall Visual C++ and reinstall it.

3. Try temporarily disabling your sound card/chip in Device Manager to rule out audio issues.

4. Try a clean boot to see if it's a background program or process causing it.
Kleetus is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2011, 07:13 PM   #6
Meno
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 0
Posts: 14
TRY THIS IT WORKED FOR ME

From my post earlier...thank you Kleetus...

Quote:
Originally Posted by Kleetus View Post
Are you using default settings in nvidia Control Panel ie "Application Controlled"?
Kleetus...

Spot on dude...

I checked the Global and Program settings under Manage 3D settings used the restore button, restarted my PC and the game ran perfectly. I don't normally mess with these settings so I am not sure what happened.

Thanks much!
Meno is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2011, 07:49 PM   #7
MADDOGGE
 
Join Date: Jan 2008
Reputation: 11740
Posts: 26,212
Good job Kleetus!
MADDOGGE is online now   Reply With Quote
Old 03-15-2011, 08:12 PM   #8
Meno
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 0
Posts: 14
I.m Back

From the time of my last post here to now...I just beat the game.

All time shortest game ever...and what a piece of cheese. I should have bought a 6 pack of good beer...lol.

I spent more time tryng to get it to run...LOL
Meno is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2011, 09:50 PM   #9
RAMB092
 
Guest
Posts: n/a
Unhappy Fixed but have a new problem

I fixed my game but now i have a new problem, at the main menue and in-game the smoak is glowing and the winshilds of the cars are too and mostly everything else, it goes away when i change the resolution but after awile it comes back, now i need to find out how to fix this. Eny ideas?
  Reply With Quote
Old 03-16-2011, 07:07 PM   #10
Meno
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 0
Posts: 14
Believe me when I tell you...it ain't worth the time.
Meno is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Battle: Los Angeles


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.