Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Portal 2

Reply
Click here to go to the first staff post in this thread.  
Thread Tools Display Modes
Old 04-19-2011, 07:36 PM   #151
The Camel
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 5
Posts: 206
Quote:
Originally Posted by Adric View Post
Ok, I got it to launch by running as administrator and running in XP sp2 compatibility mode.

Hope this helps anyone!

(unless something has been updated since I last tried?)

How do you run in XP SP2 mode?
The Camel is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 07:39 PM   #152
ljbade
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 42
Posts: 468
Quote:
Originally Posted by DeepIndigo View Post
i was re-starting from new game chapter select, i used SV_cheats during my 2nd playthrough, which i played start to end and havent re-loaded that save since. i would assume using SV_cheats on a save merely flags it as a cheat save and means you cant get acheivements on that particular save. would make sence as a security precaution to stop people cheating for the acheivements
I tried that and it didn't work.

I would still play it safe and not touch it till they patch.
ljbade is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:00 PM   #153
ZeosPantera
 
Join Date: Jul 2009
Reputation: 14
Posts: 46
Both my friend and I started the game and then had to unplug our racing wheels. I have a logitech G27 he has a fanatec GT3 and basically as soon as you touched any controls on it, the game decided to use that with no way to disable the controller without unplugging it.

Had to hold my brake pedal down half way to keep the view from looking strait down.. It was weird.

PLEASE let us disable controllers.
ZeosPantera is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:00 PM   #154
Crazy_Jazzz
 
Guest
Posts: n/a
Request: Crosshairs tell you if a surface can accept portals, like in Portal 1
  Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:02 PM   #155
Torpedo
 
 
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 12
Posts: 174
Did the low quality texture bug get fixed or is there an eta for that?
Torpedo is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:06 PM   #156
Queops
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 37
Posts: 193
Sync is working on Windows now, might want to take it out of the OP.
Queops is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:07 PM   #157
StrikeFear
 
Join Date: Nov 2009
Reputation: 0
Posts: 2
Playing coop, Area 2, level 6. I'm hosting. My buddy gets the error that his map differs from the server's.

We haven't modified our games at all. I have a DVD installation (though it installs into my Steam installation). He downloaded through Steam.
We've both run validation on game files.
His actually *DID* update one file, but he still gets disconnected from me due to that error.
StrikeFear is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:19 PM   #158
Tarball
 
 
 
Join Date: Aug 2007
Reputation: 0
Posts: 56
It would be very nice if Valve added a simple option to change the Steam account you log in to when starting Portal 2 on the PS3. Now I'm stuck waiting for Steam support to link my accounts correctly before I can get my Steam achievements, Steam friends list, and free PC copy.
Tarball is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:20 PM   #159
JdeFalconr
 
Guest
Posts: n/a
I'm having an issue where the portal gun fires repeatedly and doesn't stop. In effect I lose control over it. This happened the first time right after I picked up the portal gun initially and it also began randomly in the middle of the next level.
  Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:42 PM   #160
Near1
 
Guest
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by The Camel View Post
How do you run in XP SP2 mode?

just do my solution and youll get it
  Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:52 PM   #161
zerow
 
Guest
Posts: n/a
Fix for the "Fail to create D3D device" error message

like many of the other users, i have a fairly new computer with an excellent graphics card (radeon HD 5450) but could not play Portal 2 until tonight.

For any users with Windows 7 try updating to the new SERVICE PACK 1. it's a major system update but it fixed the problem for me. I also went through the optional windows update that was available for ATI display. Either one of these could be the case, doing both to be sure is a good idea.

I'm sorry, but i have no idea if this will fix the problem on anything other than Windows 7 64-bit, though i assume 32-bit would have a similar solution.
  Reply With Quote
Old 04-19-2011, 08:57 PM   #162
JDigital
 
Guest
Posts: n/a
I have the same problem: used sv_cheats and noclip to skip a puzzle, Portal 2 hasn't given me achievements since.
  Reply With Quote
Old 04-19-2011, 09:02 PM   #163
Endarire
 
Guest
Posts: n/a
Unhappy

I can't reach the title screen. This error appears immediately beforehand and crashes me to desktop!
  Reply With Quote
Old 04-19-2011, 09:07 PM   #164
Garcin
 
Join Date: Oct 2010
Reputation: 0
Posts: 25
Typo in subtitles here:

http://cloud.steampowered.com/ugc/55...D3EFC4D1942FD/

Also, some flashing texture issues but I forgot to take a screenshot.
Garcin is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 09:10 PM   #165
Biorawr
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 36
Posts: 962
REQUEST:

A button to check your achievements INGAME, not from Steam.
Biorawr is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > M - P > Portal 2


Tags
p2 bug tracker

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.