Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Chaser

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2010, 09:54 PM   #1
EKGProd
 
Guest
Posts: n/a
How is it? Any Win 7 problems?

I am really looking for something new to play. Just happened to come across this game recently. Just curious if it is worth it, i'm not looking for perfection but at least a stable FPS. Also, anyone know if it will run on Win 7 64bit?? Not to up on the whole PC side of things, just recently purchased my first gaming laptop (Asus G73JH A1) so excuse my noobishness.
 
Reply With Quote
Old 08-01-2010, 03:48 AM   #2
Bruta1pha
 
Guest
Posts: n/a
I think a lot of the guys here are pro chaser and have played for a long time, so pretty much anybody u run into will recommend it to you. It's a great FPS game overall and definitely worth the 4.99. Good MP, if you like a small community and a fast paced environment. Also, everybody here keeps giving the SP massive props too. I didn't like the SP so much at first but after hearing so many great things about it, I decided to just go through the whole thing (even if it sucked). Which it didn't suck at all. I'm a map maker so I actually really enjoyed and appreciated it a lot more. I can tell they put in A LOT of hard work. If you don't like it, at least 4.99 isn't that much to begin with...
  Reply With Quote
Old 09-11-2010, 03:24 PM   #3
annihilfxation
 
Banned
Join Date: Sep 2010
Reputation: 10
Posts: 122
Single players runs great on Windows 7 64 Bit. I would expect MP should too, because it runs/launches under the same .exe, I haven't tried MP yet.
annihilfxation is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2010, 07:56 AM   #4
GenRabbit
 
 
 
Join Date: Sep 2006
Reputation: 19
Posts: 129
I have big graphic problems with it on later later levels. It makes it impossible to move on. I don't know if this is due to bugs in the game or ATI drivers.. Bug is Present in RADEON Drivers 10.8-10.10
GenRabbit is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2011, 10:50 AM   #5
chicklitt
 
Guest
Posts: n/a
I played it on a Win7 machine & it ran great. There was a huge graphics problem for me during the underwater wreck section where everything was clipped. I had to use an online walkthrough to get turn-by-turn directions. Beside that this is a fantastic game. Although the acting seems to be first take only!
  Reply With Quote
Old 03-30-2011, 11:09 AM   #6
MADDOGGE
 
Join Date: Jan 2008
Reputation: 11479
Posts: 26,182
Game runs great for me but I'm only running a 8800GT and year old drivers. As long as everything continues to play nice I ain't a changing them either. It's possible the newer cards may have issues the older ones don't. I know that retail red faction one and AvP1 did with my card.
MADDOGGE is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2011, 07:44 AM   #7
Nth RooCH
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 18
Posts: 83
I'm playing on a wholly underpowered PC (Acer Aspire One netbook with 1gb RAM and 1.5ghz processor) and it runs pretty damn well. Cheap and cheerful. Don't expect miracles.
Nth RooCH is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 09:32 PM   #8
HunterXray
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 0
Posts: 3
Thumbs up Windows 7 x64, works flawlessly.

I know this is an older post, but I'd like to add my system info for those wondering how it might run on theirs.

Windows 7 x64 SP1
Intel Core i7 2600K
Gigabyte Z68X-UD3H-B3
G.Skill PC3-12800 1600 Mhz 8 gigs
MSI N560GTX w/1gig ram.

No crashes or glitches to report.
HunterXray is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 01:37 AM   #9
arizonachris
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 856
Posts: 7,500
Avast! kept trying to find something sinister with the game and would put it in "sandbox mode" which made the game CTD. Once I told Avast! the game was OK, it ran fine. I did have to use the triple buffering to get rid of the jaggies. Runs nice and smooth at 1920x1080, too.

Phenom II 970
EVGA GTX560Ti
8Gb G Skill 1866 RAM
2x500Gb WD Black drives
onboard Realtek sound
Win 7 Ultimate 64 bit
arizonachris is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 09:56 AM   #10
Fakez
 
 
 
Join Date: May 2010
Reputation: 85
Posts: 547
Works flawlessly here, my system specs:

Win 7 x64
ASUS P8H67
Core i7 2600k
8GB RAM
GeForce 580 GTX
Fakez is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 11:18 AM   #11
kschang
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 36
Posts: 176
Run great on Win7x64. The only catch is I can't activate the cheat console. And I'm pretty sure it's not my keyboard.
kschang is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 11:25 AM   #12
Saijin_Naib
 
Foreign Legion: BoB forum
Volunteer Moderator
Join Date: Feb 2008
Reputation: 702
Posts: 3,474
Quote:
Originally Posted by kschang View Post
Run great on Win7x64. The only catch is I can't activate the cheat console. And I'm pretty sure it's not my keyboard.
-console in the game's launch options, otherwise, no-go.

Also, all cheats have been disabled in the 1.50 binary release.

If you want to show FPS, you'll need to change the value from 0 to 1 in the config file as well.
Saijin_Naib is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 01:25 PM   #13
kschang
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 36
Posts: 176
So no cheats, eh? How am I supposed to pass the "save the truck" mission then?
kschang is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 01:27 PM   #14
Saijin_Naib
 
Foreign Legion: BoB forum
Volunteer Moderator
Join Date: Feb 2008
Reputation: 702
Posts: 3,474
Quote:
Originally Posted by kschang View Post
So no cheats, eh? How am I supposed to pass the "save the truck" mission then?
Well, you can give weapons & health/ammo, but the fun cheats like God & Fly, etc are all removed.
Saijin_Naib is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2012, 02:32 PM   #15
BaziKo
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 0
Posts: 35
Quote:
Originally Posted by kschang View Post
So no cheats, eh? How am I supposed to pass the "save the truck" mission then?
My favourite mission ahahah, I must agree with you, it might not be very easy for someone that just started playing, but once you discover all the secrets about this mission, it will be much easier with the amount of weapons you have.
BaziKo is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Chaser


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.